Even voorstellen…

Mijn eerste blog! 

Waar begin je? Waarover wil ik schrijven? Wat wil ik met jullie delen en waarom? Dat zijn allemaal vragen die door mijn hoofd gingen en nog steeds in mijn hoofd zitten.In mijn eerste blog zal ik deze vragen deels proberen te beantwoorden.Maar nu eerst: wie ben ik? Dat lijkt mij een goede om mee te beginnen!

Wie ben ik?

Ik ben Cesanne, mijn vriend noemt mij liefkozend Cece en mijn moeder en vriendinnen noemen mij meestal Ce. Maar ik reageer op alles wat klinkt als mijn naam. Ik ben 34 zomers jong, en tik komende zomer de 35 aan. Deze zomer word ik voor het eerst moeder, heel spannend! Nou ben ik al een soort van moeder maar dan van 2 kleine hondjes Joey en Zoë. Over hun ga ik jullie in de toekomst vast nog meer vertellen maar nu gaat het nog even over mij. Ik woon samen met mijn vriend Meine in een groot dorp in Friesland, Drachten. Ik werk normaal fulltime als intercedent op een technisch uitzendbureau. Ik ben behoorlijk sportief (ik doe aan crossfit, yoga, hardlopen, suppen etc) en ik hou me veel bezig met een gezonde levensstijl, zowel geestelijk als lichamelijk, van binnen en buiten. Kortom, ik ben een bezige bij met liefde voor veel verschillende aspecten in het leven. Ik zou jullie hier dan ook graag in meenemen in mijn blogs. 

Waar gaan de blogs over?

Het gaat voornamelijk over mijn leven en de dingen waar ik tegenaan loop. In mijn persoonlijke ontwikkeling, tijdens mijn zwangerschap, op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid. Ik heb o.a.een mooi lijstje aan intoleranties voor o.a. voeding maar ook in beautyproducten, en de zoektocht naar voor mij bruikbare producten is en blijft een uitdaging, met name omdat ik graag natuurlijke producten gebruik maar hier dus vaak niet tegen kan. Nu zijn er waarschijnlijk al honderden blogs over deze onderwerpen maar toch is ieder persoon anders en heeft iedereen daarom ook zijn eigen unieke vragen/ dingen waar je tegenaan loopt. 

Ik hoop jullie mee te kunnen nemen in mijn persoonlijke leven en jullie daarbij te kunnen bijstaan in de dingen in jullie eigen leven. Ik zal daarom ook proberen jullie persoonlijke vragen te kunnen beantwoorden, dit heeft natuurlijk tijd nodig want we moeten elkaar eerst maar beter leren kennen! 

Ik hoop dat jullie mijn blogs met veel plezier zullen lezen! Tips en trics zijn altijd welkom! 

Voor nu, een fijne week gewenst! 

Warme groet,

Cece

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: