Wie ben ik?

Mijn naam is Cesanne en ik woon in Drachten, Friesland. Ik ben geboren in Utrecht en ga nog steeds graag naar deze en andere steden maar woon wel prima in het wat rustigere Drachten. Hier woon ik met mijn vriend, onze zoon en onze hondjes.

Ik werkte full time als recruiter, sinds de geboorte van mijn zoon werk ik het eerste jaar 28 uur. Daarnaast ben ik redelijk sportief, milieubewust en feminist. Ik houd mij graag bezig met o.a. voeding, en een gezonde leefstijl zowel lichamelijk als geestelijk.

Waarom bloggen?

Van jongs af aan vond ik het heerlijk om te schrijven, niet in een dagboek ofzo maar gewoon schrijven. Daarnaast vind ik het erg leuk om nieuwe dingen te leren en uit te zoeken. Dit kan ik nu mooi samen combineren door blogs te schrijven over mijn ervaringen en zo ook weer anderen informeren en amuseren.

%d bloggers liken dit: